Inte det svar jag ville ha...

Då har vi fått svar från Uppsala ang. ifall både Micke och jag får bo hos Tove under vårdtiden.
Eftersom de inte kan lova ifall hon får enkelrum, så kan vi heller inte båda två få bo där.

Det är bara att bita i...

Min känsla är att det blir tungt för de som eventuellt får dela rum med oss, kan inte vara roligt att dela rum med en tre månaders bebis som vaknar och ska äta ca tre gånger per natt.

Men nu är det som det är. Bara att gilla läget, helt enkelt.
Det är fem dagar av vårt liv, inte mer....

Angående den där Lactulosen jag skrev om igår.
Utan den så tömmer sig inte Tove ordentligt om dagarna, med den så får hon gaser och det rinner inte som vatten
varje dag. Det är svårt att veta på förhand om det är en bra fungerande tarm dag, eftersom hon bör ta lactulosen på morgonen. Hoppar vi över någon dag och Tove behövt den, så får hon lida ordentligt hela dagen och natten.

Har varit i kontakt med tarm för att se ifall vi kan hitta på någon annan lösning efter operationen.
Om hon fortfarande behöver ta något för magen.
Vill inte börja mixtra fram och tillbaka nu veckan innan op. utan nu ger vi henne en liten dos varje dag för att veta att hon tömmer sig ordentligt.

Kommentarer:

1 Jossan:

skriven

Tungt med rummen. Erbjuder de patienthotell eller familjeavd? Vi fick inte enkelrum de två sista turerna men kunde sova alla tre ändå. Trångt blev det men det gick. Både kan ju sova i samma rum. Vi väckte varandra på nätterna, rumskompisarna.



Fick byta rumskompis tre ggr en gång. Sånt går men utan sadde hade det varit tufft. Nu i link får vi se hur det blir. Kanske pathotell för en av oss men då tar vi varannan natt.



Ang laktulosen så ska ni ju ta den om hon ej tömmer annars. Självklart. Men kanske movicol senare som ej ska ge samma gaser.



Lycka till! Kramar



Är ni ff intresserade av Kolmården i sommar?

2 Anna Eriksson:

skriven

Trist med rummet. Vi fick inte bo båda när vi var där heller, men det finns ju patienthotell som en av er borde få rätt att bo på... De kan ju inte säga att ni ska pendla? Eller hur långt är det från er till Ackis?



Angående medicinen... Daniel kunde inte heller äta lactulos o från han var 6 månader så fick han Importal - ett pulver som är likt Movicol - kanske kan nämna det o fråga om det funkar istället för er?



Å du - oroa er inte för att ni kommer störa ngn på sjukhuset, ni kommer nog störa varandra lika mkt då och har ni tur märker ni inte ens av varandra.



Kramkram

Kommentera här: